Άρθρα

Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ: Οργανωνόμαστε σιγά-σιγά.

Τα γραφεία της ομάδας άρχισαν να παίρνουν μορφή, χρώμα και εξοπλισμό.
Χάρη στους φίλους και χορηγούς μας,  ο όμορφος και συμπαθητικός χώρος μας, αποκτά οντότητα και σύντομα θα λειτουργεί κανονικά.


Όλος ο χώρος περιέχει πολύ αγάπη γιατί έγινε με υλικά και εργασίες που πρόσφεραν εθελοντικά πολλοί φίλοι μας.
Νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε και να δώσουμε μια υπόσχεση: Η προσφορά τους δεν θα πάει χαμένη. Θα προσφέρουμε, με την σειρά μας, ότι είναι δυνατόν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ότι πετυχαίνουμε θα είναι χάρη σε αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μας.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι: Νανά Ρήγα (Παραχώρηση δωρεάν καταστήματος για έδρα), Στέλιος Καραλίβανος (Εργασίες διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων), Κυριάκος Χατζής (Χορηγία γυψοσανίδων και λοιπών υλικών), Κατσαρός Αχιλλέας (Χορηγία χρωμάτων και λοιπών υλικών), Κώστας Τσιώλης & Βασίλης Πραγκατσίλης (Βάψιμο γραφείου), Βύρων Βρυώνης (Ηλεκτρολογικές εργασίες και υλικά), Λουκάς & Κώστας Σάββα (Μελέτη και έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού), Ανδρέας Ανδριτσόπουλος (Νομικές υπηρεσίες για την δημιουργία του συλλόγου και των δράσεων του), Ελπίδα Ζιούρκα (Λογιστικές υπηρεσίες για την λειτουργία του συλλόγου), Nίκος Χουλιάρας (Δημιουργία site)Φώτης Βακιρτζηδέλης (χορηγία όλων των επίπλων γραφείου), Σοφία Μακαριάδου & Άννα Κορτέση (χορηγία διακοσμητικών και ειδών εξοπλισμού γραφείου) και Θωμάς Αστερίου (χορηγία Laser εκτυπωτή).

Υπάρχουν και αυτοί που έιναι χορηγοί μας σε κάθε δράση μας: Ο δυο Μεγάλοι Χορηγοί ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET και ο Παναγιώτης Τσουμάνης και τα Mikel και ο Λευτέρης Κυριακάκης, η INTERPROM και ο Αποστόλης Παπαδημητρίου, οι μουσικοί Χρήστος Παπαχρήστος, Αρετή Παπαναστασίου, Μιχάλης Ζουριδάκης και Αλέξανδρος Τσιωνάς που συμμετείχαν σε ΟΛΕΣ τις δράσεις μας. Αλλά και πολλές άλλες επιχειρήσεις, μουσικοί και συμπολίτες μας που ανάλογα με την δράση βρίσκονται στο πλευρό μας.
Νομίζουμε ότι τα συγχαρητήρια και οι ευχαριστίες μας είναι το λιγότερο που τους αξίζει.
Υπάρχουν ακόμη κάποιες ελλείψεις (ένας Η/Υ και ένα τραπεζάκι με 2-3 καρέκλες επισκέπτη) που ελπίζουμε σύντομα να καλυφθούν και αυτά και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα το οποίο θα είναι η εγγραφή Εθελοντών και οι εκλογές για την ανάδειξη ενός Δ.Σ. που θα περιλαμβάνει άτομα και από τα νέα μέλη μας. Η διεύθυνση των γραφείων της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ είναι Υψηλάντου 2 (Είσοδος από Κανάρη) και τι mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φόρμα εγγραφής νέου μέλους θα βρείτε στο www.eostirixi.gr ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 6958 610137.
 Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας που έχει σαν επίκεντρο τον άνθρωπο...


Γίνε Μέλος

Εάν επιθυμείτε να γίνετε Μέλος της Ε.Ο. "Στήριξη", παρακαλούμε κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους, συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία σας και στείλτε την στο email eostirixi[@]gmail.com

Περισσότερα...

© 2018 eostirixi.gr. Powered by N.N.